18 mai 2007

Hipp, hipp hurra!!!

"Ja, vi elsker dette landet..."
Til tross for at det har vært skikkelig ruskevær i dagene før 17.mai, så fikk vi et strålende vær på den store dagen. Vi dro tidlig inn til byen, og klokka 1030 begynte hovedprosesjonen hvor vi gikk bak Universitetets fane. Maria satt i vogna si og fulgte oppmerksomt med på alt som skjedde rundt henne, før hun halvveis ut i toget fant ut at hun trengte litt søvn. Jeg har aldri opplevd noen som har så godt sovehjerte som prinsessa vår. Selv om ørten buekorps passerte under en halv meter fra vogna hennes, sov Maria like godt :-)


Etter at hovedprosesjonen var ferdig, gikk vi opp i Sandviken hvor vi feiret dagen videre sammen med svigerfamilien min. Mye god mat og veldig hyggelig selskap som alltid. Vi kom hjem ut på kvelden, og etter en lang dag var det veldig godt å få slappet av litt på sofaen. Det har vært en kjempeflott 17.mai, og et herlig avbrekk fra eksamenslesinga!!




Her er vi klare til å gå i 17.mai-tog i Bergen sentrum




Enkelte ser ikke like entusiastisk ut, men jeg kan forsikre om at alle storkoste seg;-)

Man får ikke mer moro enn man lager selv...


5 Comments:

At 19 mai, 2007 17:51, Blogger Letta og Finn Gauseth said...

Så moro å se bilder fra 17.mai fra Bergen da. Nå sitter vi i Ålesund og slapper av etter endt oppdrag. Skal besøke 2-3 stk. til iløpet av helga, og mandagen skal vi innom Therese og Bernt før vi drar hjem igjen til ny nattevakt for Finn. Hils prinsessa så mye fra oss.

 
At 19 mai, 2007 18:56, Blogger Unknown said...

Åååå..som jeg savner dere! Skulle ønske vi bodde i samme by altså...Men men, får håpe vi treffes litt oftere nå når jeg flytter. Genialt med de billige billettene fra Torp til Bergen! ;)

Nå skal jeg spise lasagne med noen venner...Vi snakkes!

 
At 20 mai, 2007 12:31, Blogger Renate said...

Letta og Finn: Håper dere har hatt en fin helg i Ålebyen. Kjekt å besøke venner og kjente. Dere må hilse Therese og Bernt så mye fra oss her i Bergen. Gi Knerten en god klem :-) Prinsessa har allerede fått både kyss, klapp og klem fra dere!!

Karina: Vi savner deg også!! Når vi ikke lyktes med å få deg flyttende hit til Bergen, er det ganske greit at det finnes billige flybilletter. Håper lasagnen smakte!!

 
At 21 mai, 2007 07:21, Anonymous Anonym said...

Så vittig. Elias og fant det for godt å sovne i vogna på 17. mai. De gikk i barnetoget og han sov til tross for alle buekorps osv han og. Hehe.

 
At 21 mai, 2007 10:14, Blogger Renate said...

Monica: Ja, da ligger det vel i slekta å ha godt sovehjerte da:-)

Det hadde forresten vært veldig koselig å møte dere før dere flytter nordover til Eide. Jeg er travelt opptatt med eksamen og oppgaveskriving i to uker til, men så har jeg tid og mulighet til besøk dersom det høres kjekt ut.

 

Legg inn en kommentar

<< Home