22 november 2006

Verdens vakreste jente fyller 1 år i dag!!!

Hipp, hipp hurra for Maria!!!

Ja, i dag fyller altså vår kjære datter 1 år. Det er utrolig rart å tenke på at hun allerede har blitt så stor.
For ett år siden fikk vi oppleve den største begivenheten så langt her i livet: Å bli foreldre!! Livet har ikke vært det samme siden den dagen. Det har vært dager fylt med glede, skrik, latter, bleieskift, tåteflasker og smokker, grøt og melk, milepæler og en enorm utvikling. og sist, men ikke minst: Utrolig mye kjærlighet :-)
Så gratulerer med dagen, kjære lillejenta vår!! Mamma og pappa er så ufattelig stolte av deg. Vi elsker deg mer enn du noengang vil kunne forstå...

7 Comments:

At 22 november, 2006 08:44, Anonymous Anonym said...

Hei hei.

Gratulerer med dagne vesle Maria! Håper du får en flott bursdag og mange fine gaver. Gratulerer også til de stolte foreldre! Hilsen fra 4menning Elias med familie.

 
At 22 november, 2006 11:17, Blogger Unknown said...

Ja, nå har du blitt ei stor prinsesse, Maria!! Tante er så stolt av deg og gleder seg kjempemasse til å treffe deg igjen i jula. Håper du får en kjempefin bursdag, først med fest i barnehagen og deretter med mormor og morfar og resten av familien.
Veldig glad i deg,Maria!

Stooor klem fra tante Karina

 
At 22 november, 2006 21:20, Blogger Ida said...

GRATULERER MED 1-ÅRS DAGEN, MARIA!! Skal hilse til deg fra Kristin og Simon. Vi håper på å få treffe deg i jula så kan vi leke med deg og bli bedre kjent med deg!! :) :)

 
At 22 november, 2006 22:18, Anonymous Anonym said...

Grattis med dagen, Maria! :)

 
At 23 november, 2006 20:47, Blogger Renate said...

Få vegne av Maria vil jeg herved få takke dere for kjempekoselige bursdagshilsener!! Jeg hadde en kjempeflott bursdagsfeiring, men har fortsatt planlagt et par dager til med feiring:-)

 
At 27 november, 2006 16:59, Blogger Unknown said...

Hei du flittige student... Hvordan gikk eksamen i dag? Håper du fikk en oppgave du likte:) Nå gjenstår det vel bare en...men den var vel i morra, ikke sant? Skjønner ikke hvorfor de har dem så tett...jaja...lykke til med siste innspurt i hvert fall, søster!
Stolt av deg også!!

 
At 07 desember, 2006 07:35, Blogger Renate said...

Karina: Jeg er godt fornøyd med den første eksamenen (fikk om personalhåndtering ved kriser og ulykker på arbeidsplassen og det passet meg utmerket), og på den andre gikk det helt greit:-) Nå er det jul!!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home